Wednesday, 26 December 2012

Study week . Bertapa dalam bilik sendiri.

Dah nak hampir 5 hari berlalu sejak cuti study week bermula. 
Hari-hari berlalu sebegitu pantas. Hati mula berdebar menanti Exam Final yang bakal kunjung tiba. 

A few days back, diri ini berjanji akan memanfaatkan sepenuhnya study week kali ni. Kerana pointer angka 3 di hadapan menjadi impian. Namun, nampaknya aku dah mula bosan. Sampaikan sehari 2 kali post dekat blog. ye. aku memang bosan terperap dekat kk1 ni.Sampainya hati rumates2 ku tersayang , pulang ke rumah . Dan kenapa aku berlagak tabah sangat, mengharungi study week keseorangan . ahh, knapa ayat aku nak tacing habis.

Tapi ada baiknya. i have my own reasons kenapa tanak balik rumah. 
TITAS.12 bab. subjek yang memerlukan tahap pembacaan paling maksima. Diri ini berusaha keras menghabiskan pembacaan, and congrates to myself. i almost finish that book.
Otak pun dah naik tepu menghadam segala cerita sejarah. oh yer, aku baru teringat tak hantar esaimen titas lagi.*sigh. dah nak final, esaimen tak habis lagi.apekah ?

Aljabar subjek killer ku. oh, tetiba teringat Sir Mohri. Sir yang hensem lagi baik hati, please buat soalan senang2 yer. Bukan apa, bila terkenangkan  test aljabar before ni,  aku rasa macammm. macammm. banyak lagi aku nak kena catch-up. bukan banyak. SANGAT BANYAK.ye. memang tak terkira  banyak nyer. phew. tambah lagi subjek prinsip kimia, 13 bab. 
lemah-longlai memikirkannya. dan aku hanya mampu bermind-map.

Maka akhirnya subjek English dan Arab diabaikan.T_T
Membilang hari yang berbaki. huh. lagi 5 hari. Diri ini perlukan SEMANGAT. 

Study week je , mesti tngkap gmbr pen kaler2.=="
p/s : aku nak keluar dari kk1. argghhhh. mental breakdown. 

    keyboard OFF. 

3 comments :

Ezzaty H said...

cantik nyer gambar awak ! hewhew

good luck final ! arab je pongg ;p

adibahfaizah said...

@Ezzaty H Hehe. bohsan sngt stdy week, tu amek2 gmba. arb la yg susah. sob sob

missha said...

all da bez for final exam :)