Saturday, 1 December 2012

Ohsem itu saya.

Harap maaf tajuk tade kena-mengena. 

So, November dah sampai penghujungnya. 
Tapi itu tak penting. Yang penting November kali ni penuh dengan ke"awesome"an :D. Serious tak tipu.Even dah sebulan lebih tak balik rumah, aku tetap gagah (kononyer) even kekadang rasa nak balik rmh tu tak tertahann.Please tlong jngn kata , "kemon lahh bru sbulannn tak balik".. Seriusss sebulan lebih tu ckp lama bg student yg rumah dekat2. Its the fact!

Mohon meng "flashback" event bulan November. hihi. 

#1 Orientasi SISPA (Siswa Siswi Pertahanan Awam ) 3 hari
Diorang semua ohsem sesangatttt !  my new family , love them.cant wait for the next camp in January. 


#2 Shooting Video Arab @Putrajaya
Zirah, Yana n Dila sangat superb..tak lupe yassin driver berhemah.sangatlah enjoy the trip with 'em.plus 
Sangat excited pusing-pusing Putrajaya . ok. ye saya gayat. 

Haha. terkejut tetiba yassin  join buat peace sekali.

#3 Having fun in Alamanda and Lunch at Penang Village Restaurant . Mahall kemaennn ! tapi takpe, aku puas dpt Cappuchino <3..plus kerabu manggo yg sngt la tak terkata sedapnyerr. 


#4 Dinner Konvokesyen USIM ( usher je punnn ). Dinner dengan Naib Canselor yg hensem :D. opsss laki orang. tambah syokk sebab dinner ala-ala garden siap ada fountain lagii. i loikee. Nowseheart pun adaaa, suara kemaen sedapp :D.dh nak blik, Puan Aida bg plak sepaket coklat sbb tolong dia. .lagi la sukaaa .aaa! tak sabar nak grade.  



#5. Program Kembara Siswa. This program is for our assignment for TITAS held at Maahad Integrasi Tahfiz Sains Dan Teknologi Istana Bandar, Kuala Langat. Fuhhh,kemaen panjang nama sekolah. Dapat jumpa adik2 yang sangat lah comel dan sangatlah ohsem. Semuanyer bakal hafiz & hafizah :). even dh start school holiday, tp diorang tetap dekat sekolah habiskan hafalan al-quran. wish them success ! at the end of the program, aku telah jd bidan terjun untuk MC. >_< malu. lama kot tak jd MC.


Our group in BLUE. tapi luqman lari tema. =="

#6 Konvensyen Kepimpinan Mahasiswa Nasional 2012 at PWTC.
Bersoal jawab dengan TPM isu2 mahasiswa, rasa terbukak sikit otak. haha.Almaklumlah, saya spesies malas baca newspaper gituu. siap dapat tiket bola n token free. Tapi, dukacitanya tak dapat pergi atas masalah2 tertentu. Such a waste. Tapi tak menyesal sebab Malaysia kalah teruk. Hehe.yg penting dapat makan sedap2 :D

 FOREVER  SISPA :D

#7 MAJLIS IRINGAN PULANG NAIB CANSELOR.
NC just finish his contract n we'll get new NC . wuuu. 
Tapi aku suka NC lama. dia sangat la ramah -tamah :D

Next awesome activity will be tomorrow in Port dickson. can't wait for it :D
M'busykan diri supaya tak homesick... itu bagus :D

lastly , Say Hello to December !!! *ayat common awal bulan.

notakaki :saya memang suka post panjang-panjang.XD




4 comments :

Norain Hana Badarudin said...

yassin satu kelas ngn ko ke dibah??

adibahfaizah said...

yupppp :D jeles tak? haha

atiqadalbadalsa said...

seronoknya ! welcome disember ! bulan kelahiran. winkwnk !

LiYana said...

gambar masa sambut NC pulang tu kat aku..haha..tak mintak..haha