Sunday, 3 March 2013

Big Bad Wolf Experience

Holla nerd bookworms ! 

Since last friday kitorang semua tade kelas, maka untuk tidak membazir masa di bilik ...so, we decided to go to the hottest, biggest and super unbelievable book fair  which is BiG BAD WOLFFFFFF !

And this is my first time ever going to BBW. lol, selama ni malas sebab tade duit. SO, aku nak dedikasi kan ribuan terima kasih pada PM tercinta atas baucar buku yang diberi. keke. Bolehlah aku berbelanja beli buku yang damn cheap from as low as RM3 dekat sini.  

Sesape yang deeply in love with english books, worth it la kalau nak pergi sini. Seriously macammm oh heavennyer!  books everywhere ! Mula2 jelah gembira, pastu dah pening nak beli buku apa. ==". Sangatlah banyak bukunya.  I went  searching any books by Sidney  Sheldon tapi satu pun takdakk. Penat mencari .


this is my awesome classmates. Kitorang dah macam rombongan Cik Kiah pergi book fair berjemaah sekali 16 orang. 



Here, total Rm 41 for 8 books. Aku ter"burn"kan 9 ringgit baucar buku. Gara-gara tak tahan  kelaparan duk mencari buku.Dah tak  sanggup nak pusing cari buku lagi.Padahal boleh dapat lagi 2 buku kot. Tapi kelaparan menguasai diri time tu.  

This is madnessss okeh. Mana nak cari buku yang hard cover supposedly RM 50, 60 above sold at RM  8. So, what are you waiting for, the fair is still on until tuesday. Do spare your time here :D 

BTW, dun frget to bring the luggage/ trolly klu rerase nk beli banyak buku. Lenguh bak hang dok angkut buku bebanyak. 

till nex post, (Hutan Simpan Sungai Menyala,Port Dickson)


3 comments :

D-SIM said...

xdapat lagi boucher buku tu. dah berjanggut tunggu. PM tak sayang tmpt sy belajar lah gamaknya :(

adibahfaizah said...

@D-SIM LOhhhh, yeke? haha. ni pun kitorng baru jer dpt . sabar yer :)

farhana | selamat said...

same here! ipts lah pulak. hmm.