Saturday, 23 March 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

Assalamualaikum :)

Ape ke tiba-tibe terajin join GA ni,kan. Punye la lama tak join benda-benda camni,  tetiba join pulak. Oleh disebabkan sekarang tengah EARTHOUR. so, takdapatlah nak baca buku *bajettt. .Laptop je yang on. Ateeer,ape tunggu lagi...moh la join. 



Orang yang di tag :


Sekian  :D




7 comments :

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

KhaiRin : anies said...

ALL THE BEST!

sukagelak said...

jalan-jalan singgah sini.
dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)