Friday, 11 July 2014

Kopi Paling Pahit ?

Nampaknya rutin seharian aku iaitu "START YOUR DAY WITH COFFEE" dah bermula balik. Mana taknya, kat tempat kerja  asyik mengantuk je bila takde customer. 

Maka, apa lagi time sahur aku balun la secawan nescafe 3 in 1 ke, yang buat sendiri ke, kopi tongkat ali ke .ok tipu. ..tak kisahla pape ..yang penting mengandungi caffein yang secukupnya untuk buat aku segar. 
Tapi i end up kehausan sebab puasa.duhhhh!

Dan sepahit-pahit kopi, ada satu jenis kopi  yang pahit teramat sampai menusuk ke jiwa dan raga. Nak tahu apa dia ?







Okay dah kenapa bunyi macam heart broken sangat pulak ni kan .T_T 

Maka, berhati-hatilah memilih kopi anda . 



#PRAY FOR GAZA 






4 comments :

anajingga said...

kelakarlah caption ko adibah, kak ana pun kalau tak pekena kopi o kaw,ngantuk gak hehe,selamat menjalani ibadah puasa..

Cik Yaya said...

siapa dia tu?huhu

adibahfaizah said...

@anajinggabtul tu k.ana...kopi o kaw mmg terbaikkkk bagi segar. hehe

adibahfaizah said...

@Cik Yaya errrrrr.. ni umum je. hehe