Thursday, 16 August 2012

Membangkitkan mood AILDILFITRI :)

Assalamualaikum :D

Salam 27 Ramadhan ! pehh. .Hari ni full of emotion. Pagi dipenuhi dengan tangisan dan petang ni penuh senyuman plak.HIHI. Pagi tadi  sedih sangat sebab aku baru  tengok full iklan BERNAS tu T_T. Sob sob..sedih. and then sambung dengar celoteh adik AHMAD and FIZI dekat HOT FM. Lakonan diorang memang sangat sincere,  memang meninggalkan kesan yang mendalam sampaikan majoriti yang menonton menitiskan air mata.tak terkecuali aku.

 Time tengah temubual diorang dekat HOT FM pagi tadi, ada sorang pemanggil call and cerita yang  arwah adik dia ada iras -iras muka adik AHMAD. Meleleh dengar akak tu cerita.sob sob. mesti family dia rindu sangat dekat arwah adik diorang tu. 

Ada lagi sorang pemanggil who is a doctor. Dan apa yang menariknya, doktor tu dengan berbesar hati nya offer RAWATAN PERCUMA untuk adik AHMAD N FIZI ni.alhamdulillah,  Tak sangka ada lagi rakyat Malaysia yang seprihatin mcam ni. So, to all doctor-to-be ..take note  ok ! bantulah mereka yang tidak berkemampuan :D . 

Dan TERIMA KASIH untuk abang POSMEN yang duk hon-hon rumah aku siap call henpon suruh keluar ambil barang-barang yang aku pun tak tahu siapa penghantarnya. Sabar je lah kena call call suruh keluar rumah. so, let's check it out. 

1.with love from TERENGGANU, CIK ELYNA.


Sebelum tu, jom terjah orang yang bagi kad ni dekat SINI .
Kad ni dapat sebab haritu menang segmen kad raya by elyna mirsada :D. comel sangat kad ni, kan .>_< tak sangka pulak owner blog tingggal nun jauh dekat GANU. Cik Elyna, THANKS sangat-sangat taw ! Salam Aidilfitri jugak ! 

2.with love from KUALA LUMPUR, YANA


YANAZA !!! Sayang ko lebih :D Tapi. tak dapat nak balas T_T. tunggu next year ea kalau panjang umur.eh terima ksh bg duit raya ,comel je kena tampal kat situ. Sangat menggamit memori sekolah rendah tampal2 duit syiling ni. haha.Thanks girlfrengggg :D tak sabar nak jumpa 1 September nanti.
eh, SALAM AIDILFITRI..MAAF ZAHIR BATIN.

3.with love from N.SEMBILAN, Namiaz Masashi 


Aiman, ucapan tak boleh lagi pendek ke? HAHA. :P make sure raya nanti bagi SMS raya lagi panjang ok ! tahun depan orang balas kad raya :D

Thanks for 1 year- childhood friendship :D
Thanks for 5 years -be a good listener :D
Thanks for 2 years -be a bestfriend :D
terima ksih banyak-banyak. 
SALAM AIDILFITRI. raya nanti orang mintak maaf kay . keke

4.with love from the lovely person, Deqna n Aiman 


- Terima kasih Deqna for the handmade felt craft keychain. eh sesuka hati aku je bagi nama. Tak tahu lah nama dia ape T_T. janji LAWA :D suke >_<

-Aiman, thanks for a bundle of pictures *senyum lebor-lebor*

apsal sume nak guna DSLR ni ==
p/s : sori ..tercuri dekat FB. 

TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK UNTUK AWAK-AWAK SEMUA SEBAB BAGI MOOD RAYA :D HEW HEW. 
SAYANG SEMUA !!! 

SELAMAT HARI RAYA :D



31 comments :

mudz abdul halim said...

hehehe aku nampak kuku berinai merohhh. hehehe

miss chillax said...

wow! bestnyaaa

eyjalukman said...

heee selamat hri raya adibah :) nnt blek kmpung hti2 ok . hehe eyja dpt kad rya 1 je thun ni . *sedih* haha

Amalina Ahmad said...

Eii dah lama rasanya tak dpt kad raya. Nowadays , people dok bbm je. Sobs :'( Hewhew.

Norain Hana Badarudin said...

hamboiii..aimannn..selamat ari raya sahabatku :D

~didiey~ said...

wah!!ada doctor offer rawatan utk diorg??alhamdulillah:)

chanetk2 laa kad yg awk dpt...jelez!haha

Dianaa said...

COMELNYA SEMUA KAD RAYA TUUU! :D

missha said...

waa..beznye.bnyaknye kad raya.... :)huhu

Anonymous said...

untunglah cik diba sorang nih dapat banyak kad raya.heehe

Sally Yatiey said...

Banyaknya kad raya :D
Selamat Hari raya! ^_^

adibahfaizah said...

@mudz abdul halim Merohh merohh yg takde makna mudz. hehe

adibahfaizah said...

@miss chillax best la jugak. haha

adibahfaizah said...

@eyjalukman Slmt hari rya eyja :) alaaa, janji dpt. SMS raya nnt mnmbun2. haha

adibahfaizah said...

@Amalina Ahmad janji dpt wish :) ok latewww

adibahfaizah said...

@Norain Hana Badarudin kau aim dekat aiman je kan ain. haha

adibahfaizah said...

@~didiey~ em aah ! tu lah bgus jgk orng malaysia ni..

adibahfaizah said...

@Dianaa terima ksh :)

adibahfaizah said...

@missha 3 bnyk ke ? hehe. bolehlaa lbh dri satu, kan

adibahfaizah said...

@Anonymous Hai cik anon :D awat tk display nma. haha

adibahfaizah said...

@Sally Yatiey Selamat hari raya jugak !!

adibahfaizah said...

@Sally Yatiey Selamat hari raya jugak !!

putryteya said...

seronoknye dapat kad raya !! jelesnyee ...

betul cakap dibaa. baru la ada mood nak raya :')

legendary wariner said...

Pehh tak sangka dunia ni kecik.Aiman tu bespreng kau rupenye. untunglaaa.haha

eiqa azra said...

wah!! best nya dapat duit raya!! :)

LiYana said...

eh eh..sudah sampai kaa kad raya..hewheww..selamat hari raya jugakk wei..haha..tak dapat nak update blogg and edit..kat kedah skrg ni.. *salam perantauan*..hahahaha

elyna mirsada said...

wow..bgus le lau wk ska kad 2..hehe

adibahfaizah said...

@putryteya kan, teya kan..tu lah ingt tawn ni da tk dpt lg.

adibahfaizah said...

@eiqa azra duit raya seposen je pun. hihi

adibahfaizah said...

@legendary wariner HAHA. amboi ko pun pandai ber "enggg" kt blkng. haha. ktorng dh lme knal.

adibahfaizah said...

@LiYana nseb bek dpt before raya T_T. perantauan la sngat :P

adibahfaizah said...

@elyna mirsada eh, mestilah suka !!!