Thursday, 14 February 2013

Langkah pertama untuk Hari Jubah.

Assalamualaikum dan Salam Ukhwah :D

I just finished watching the latest Mat Luthfi's video,HARI JUBAH. And now i've got new spirits from it. ahaks. For those yang belum tengok lagi, hangpa pi la tengok . Confirm rasa macam "aaaaa ! can't wait for the graduation day ! " .*buat muka excited. seriously. 
Thanks to him for a such an inspiring video as i was a bit down yesterday.
Sebab apa? semestinya RESULT FINAL EXAM SEMESTER 1. Yupp,  aku dah dapat result petang semalam.
For your information, i'm taking Degree in Chemical Industry (Bajet orang nak taw ==")
Emmm not much I can say, but just one word. Alhamdulillah. 
I'm happy enough for that result considering that  I did not really put 100% effort for this semester. LOL. tulah ponteng lagi kelas ALGEBRA.Berlagak! konon nya boleh self-study =,=

Back to this post, Aku mengharapkan angka 3 di hadapan. 
And yes ! I managed to get it ! *fireworks everywhere*. Tapi jangan nak gembira sangat, ni baru warm up je. 
Cuma, next semester kena put double triple efforts bagi layak DEAN LIST. 
Apa yang kurang semester 1 ni, kena dipertambah baikkan untuk semester 2 nanti.
Mungkin, hilangkan istilah PROCRASTINATION dalam kamus hidup. haha

Lastly, TAHNIAH untuk anda-anda yang dah taw result jugak :)
Let's do better for next semester !
 Semoga Hari Jubah tetap ada untuk kita *smile*




9 comments :

atiqadalbadalsa said...

taniah :)

Fatihah said...

Tahniah ! :)

D-SIM said...

3 angka tua apa ? O.o

tgk vid tu rasa tak sabau nak gradd nihh hewhew

shafiqah adilla said...

congratz, diba!ble nak share result??hewhewhew

adibahfaizah said...

Thanks sume :)

adibahfaizah said...

@D-SIM haha. janji 3.

adibahfaizah said...

@shafiqah adilla congratz too, dila :) result bese jer.

YaNaza said...

ho yeah! tahniah jugak! awesome kan vid matlutfi XD. tak sabar gila nak grad. (jauh lagi kot).

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

congrat dyer.. eyqa un taw result exam gak!