Saturday, 31 August 2013

Aku dan Result : Merdekakah aku ?

Assalamualaikum . 

I'm being lazy again. mana nyer update pasal perhimpunan SISPA bagai tu kan. Huh, nampaknya macam dah kemas terbungkus dalam lipatan memori even baru je balik 2 hari yang lepas. later la eh, kalau rajin laaa..

Ohhh, BTW harini kitorang dah dapat result semester 2. Actually, dah keluar dari semalam lagi pun, tapi aku punya kecuakkan tahap melampau sampaikan  baru hari ni ada kekuatan nak check. Agak lambat jugaklah kan result USIM keluar .Tapi ada bagusnya, bila dapat result nak dekat2 naik semester baru ni,adalah jugak pembakar semangat, ye dakk ?

Well, my result is not too good n not too bad, i guess. Happy tak, sedih pun tak..bila terpampang result depan mata , i feel like em krik, krik , krikk...the pointer is just same like last semester. ==" (facepalm). Anyway, Alhamdulillah coz i succesfully maintain ponter 3  di depan. Sem lepas, subjek Algebra yang spoil, dan semester ni Calculus pulak buat hal. Nampaknya, aku dan subjek mengira-mengira ni memang tak dijodohkan bersama. Biasalah,  hidup ini umpama roda, adakalanya kita di atas dan adakalanya kita di bawah. Yang penting bersyukur di mana saja kita berada cause everything happened for a reason.

Sekarang, aku dah boleh menghembus nafas lega. Pertandingan kawad dah lepas, result semester pun dah dapat. Dua perkara ni memberi aku seribu kegembiraan.Ohhh lupe, berbalik kepada tajuk "Merdekakah aku ? "....i guess i'm not yet Merdeka. why ? cause i think so, muehehe. Merdekakah anda ? Silalah tepuk dada, tanyalah iman. 




Shoot for the MOON . Even if you miss, you'll land among the STARS . *senyum*

p/s : Selamat Ulang Tahun Kemerdekaan yang ke - 56 !


-adibahfaizah-






11 comments :

NF said...

Selamat menempuh semester baru. Hihi. Kawan saya pun ada jugak yang belajar kat usim :D

shafiqah adilla said...

tahniah awok!jumpa next sem, kalau nak jumpa la.heee

adibahfaizah said...

@NF u too :D belajar rajin2. hehe

adibahfaizah said...

@shafiqah adilla awok jugop , tahniah ! eh, haruslaaa nk jmpe, mne bleh tak jmpe cik dila kite ni. hehe

YaNaza said...

tahniah beb :D .see ya sem depan. see ya in jati.bhahaha

teh o beng said...

hye..bw here..sesaje singgah :)

Elie Lily said...

No what whats ur result, i just wanna wish u congrats! be proud of ur self ya. ;)

adibahfaizah said...

@YaNaza gue rse mcm tk rela nk duk jati, sbnrnye. hehe

adibahfaizah said...

@teh o beng :)

adibahfaizah said...

@Elie Lily thanks yaaa :)

Kesuma Angsana said...

doakan yg terbaik yer !