Sunday, 24 June 2012

Nikon GiveAway By Ieqah Blog Gajah

Assalamualaikum..

Hari ni tak ade nak hupdate apa-apa. Just nak join GA..Seee ohsemm kan tajuk GA dia :D. Menarik lagi tertarik. Sesape nak join, bolehlaaa tekan banner bawah ni.



HADIAH GIVEAWAY:

  • Pelbagai Hadiah disediakan-Hadiah Utama -MINI DSLR NIKON PENDRIVE 8GB
    • 6 Hadiah saguhati - Reload Topup & Tudung Bawal Printed *boleh dipilih oleh pemenang GA.
      • Hadiah istimewa disediakan untuk peserta pertama dan terakhir yang join contest ini.
        • Hadiah khas untuk Top Traffic Sources GA ni.



Saya join NIKON GIVEAWAY BY IEQAH BLOG GAJAH kerana  nak menyokong Giveaway blogger-blogger sekalian.FYI, ni first GA by IEQAH BLOG GAJAH. So, saja nak mengimarahkan lagi first GA beliau. Baru semalam start dah ramai giler yang join GA ni, memang ohsemlaaa..:D.

BTW, hadiah dia pun mantop-mantop jugak. MINI DSLR NIKON PENDRIVE 8 GB..comel kott benda alah ni. First time dulu tengok dekat blog Irine Nadia Marcello. tak silap laa..Mula-mula baca tajuk GA ingat kan nak bagi hadiah DSLR seketul. Wawwww ! super excited kalau hadiah dia DSLR sebiji.HAHA. Last-last baca balik. okeh ! bru perasan .




Haaa. yang paling penting dan yang paling suka, dia punya syarat-syarat penyertaan sumpah PALING SUPERB SIMPLE..no like2 and no follow2  .Join dengan hati tulus ikhlas. eceh..

So, sesuaila untuk orang pemalas macam den ni.kalau korang pun sama spesies moh la join skaki GA ni :D




eh, da macam den pulak tuan GA jadi tukang promote.Kalau dapat hadiah pun ok jugak. *angkat-angkat kening. ok. materialistik di situ.


AMARAN ! Sila abaikan mulut huduh tuh.
Oppps. curang pulak ! orang suruh tepek gambar NIKON. Ni CANON pasai pa? Asalkan adik beradik DSLR..balun ajelahh..ni pun orang lain punya camera. sob sob.T_T. mampu amek gambar ajela..


14 comments :

IEQAH said...

Maceh sayang join GA ni.. tuelaaa lau ieqah terlebih rezeki mmg nk bg nikon dslr sebutir ^^

ikaa said...

hye sy dtg blogwalking anda.,dr segmen yg sma :)

http://bakul2011.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

adibahfaizah said...

IEQAH : aminnnn. memang berduyun la nnt orng join GA kalau dpt NIKON sebutir. hehe

IKA :thanks for visiting here :D

Sayidah Nafisah Ruslan said...

gudlak awak! :D

Miss Nieyna said...

gudluck jugak awak . . :D

miss chillax said...

Hi. Kite datang dari sini.
http://misschillax.blogspot.com/2012/06/1st-ga-nikon-giveaway-by-ieqah-blog.html
All the best okey :D

Sally Yatiey said...

Goodluck :D

SeSUciEmBunPaGi said...

miss shippy dtg sini dri segmen yg sma :)

niceee blog sukeee sgt3..cuteee ><

done followed!!!jemput ke blog shippy :)

http://sesuciembunpagi-nukilaninsanbiasa.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

AmirahSyafiqah ♥ said...

Hai :) Singgah sini ! Jom singgah blog saya pulak

--> http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/06/nikon-giveaway-by-ieqah-blog-gajah.html

Maisarah Azmi said...

good luck dear

chemay said...

pertandingan nikon takleh tepek gmbar canon okayy!
hahaha
:P

all the best dear.
moga menang
<3

putryteya said...

semuga menang .... ! ol the best

buatbest said...

pinjam jap bleh? hehe

O CIKTEDDY said...

perghh hadiah!huhu