Saturday, 14 July 2012

Rombongan Meminang delay oii.


Assalamualaikum semua.

I guess today is a happy day .maybeee
Mane taknyer. Hari ni sana sini duk bercerita pasal UPU. 
And Mostly semua dapat Uni yang diorang nak. Course ? Haruslahh. sumenyer superb2 belaka. Siap ada yang aku tak pernah dengar lagi.
But me? 






Seeeee !! mane tak sakit jantung dibuatnyer.
Ceit. podah! usim habaq hari tu tawaran course untuk degree keluar 13 JULAI. tetiba delay pulak .
Rupa-rupa nyer hari ni hanya dibuka untuk pelajar baru.
So,Facebook penuh dengan rasa ketidak puas hatian . Everyone talk about Troll and wahatsoever yang berkaitan dengannya.
Sakit pulak hati kita ni.SYANA dah siap menangis call pagi-pagi.

MAKA
Hanya mampu terus bersabar dan  Teruskan berdoa untuk yang terbaik :)

Eh, Congratzz untuk yang dapat masuk Uni tu. welcome to University life :) share lah korang dapat Universiti mana. hehe

Kami pelajar USIM berasa sangat TERTIPU hari ni. sekian.







24 comments :

Norain Hana Badarudin said...

haha..sengal kowtt..menayampah aku..grrr

Norain Hana Badarudin said...
This comment has been removed by the author.
Asksn0w said...

sabar2.. :')
neway,cantik blog..! hee~

adibahfaizah said...

Ain : tak habis lagi ke geram tuh. haha

adibahfaizah said...

Asksnow : masih dalam thp sabar lagi..cntik ke..haha. tahnks :)

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

if eyqa un rase geram gak..
mybe cam kwn awak too kowt..
n.a.n.g.i.s!! :)

eyjalukman said...

adui , mesti rasa mcm kena prank plak hrini kn . tkpe2 , ada masa agi nk berdoa bnyk2 :)

adibahfaizah said...

Nur Atiqah Mohd Zaki : nasib baek lah hati kita tabah. ceh. tak smpt air mata kluar. hehe

adibahfaizah said...

Eyjalukman : betul tu. rasa kna prank, dipermainkan dn mcm2 lg. haha. nk buat macam mana. system prob la kut.

LiYana said...

haha..aku nages la coz dia tak tulis lagi tarikh 16 julai tu..mana tak nya ttbe dia bagitahu dukacita tu..jatuh jantung bergolek2

kaki bola said...

tak buleh bla yang dukacita dimaklumkan anda tidak ditawar.tu yang buat cuak tu.haha.

USIM tetap usim.

putryteya said...

oww , hampa 16 julai eh . teya dpt mana kena tengok entry laa . hahah , buat suspen konon . macamlah hebad sangat !

Norain Hana Badarudin said...

haha..da okey dah..

Ulya said...

adakah ini kes tipah tertipu ? ?

btw , congrats untk 16 julai ...

adibahfaizah said...

Liyana : buat baziir ayaq mataa jaaa. haha.smpn skit untk 16 julai. hehe

adibahfaizah said...

kakibola : Usim memang suka buat surprise2 ni. hehe

adibahfaizah said...

putryteya : ok la tuh dapat. sat. nanti ceq p baca..

adibahfaizah said...

Ulya : bukan setakt tipah je kna tipu..abu ali sume la..haha. ok. thnks :)

DEL said...

sabar... penantian satu penyeksaan... :p

Umairah 'Aqilah said...

sabar. sabar. tak lama dah 16hb. mudahan2 dpt masuk usim :)

adibahfaizah said...

DEl , Umairah 'Aqilah : masih lagi bleh bersabar..nasib baik la lg bape hri je. hehe

Kamal Lee said...

Ceyt. Suspen jek. Dulu pon aku kene jugak. Tapi die tak main main. Memang aku tak dapat masuk U. Sedih gile perasaan di hati. Hewhew. T_T
Tapi hang jangan risau la, aku jamin hang confirm dapat. ;)

adibahfaizah said...

lohh sedihnyer crite T_T. . takpela tade rezeki...nk buat cmne an
Aminnnnn :) insyaallah dapat :)

Liza Razak said...

kesiannye..sabar yer awak :)