Thursday, 2 August 2012

Photoshoot dengan MURID-MURID :)


Assalamualaikum :D

Alhamdulillah hari ni dah masuk 12 Ramadhan berpuasa. Kejap je rasa. Rezeki bulan Ramadhan ni pun boleh laa. Dah banyak duit gaji den. HIHI. Again , hari ni ada  kelas KAFA untuk tahun 4 . Kelas hari ni sepatutnya mula pukul 1.30 petang. Tapi maaf murid2, ustazah tak tahu.Ustazah Sue lambat bagi taw yang hari Rabu kelas start awal.  Takpe , aku bagi diorang peluang main stngah jam before masuk kelas. Oh, baik nya ustazah macam aku ni. T_T.

Ustazah Sue pesan, hari ni diorang belajar TILAWAH AL-QURAN dengan buat latihan jawi. Tapi disebabkan aku lambat setengah jam. .proceed terus buat latihan jawi . Tapi baru 4 muka surat aku suruh buat, dah mengeluh penat puasa lah bagai budak2 ni. Takpe2, kita main kuiz tajwid n bhasa arab pulak. hari ni GIRLS POWER VS MANS POWER.  eh, baru 20 soalan , diorang dah hilang fokus.  T_T. Maka, kuiz akhirnya dimenangi oleh budak lelaki. 

OK. aku dah penat. 3 jam kelas sangat panjang. Kalau aku ada kuliah 3 hours pun pengsan dah. So, REHAT setengah jam......after rehat, jom lah buat latihan susun ayat pulak. eh tapi  kejap je dah siap diorang ni. aduihhh. Aku rasa jadi cikgu ni kena kreatif. Dalam satu-satu kelas tu kena ada macam2 PLAN sebab budak2 ni cepat sangat hilang fokus T_T. 

So, 15 minit terkahir. Jom kita bersuka-ria di luar. Since aku tataw bila lagi dapat jumpa diorang sebab dah nak masuk degree.


Anak murid dengan ustazah berebut nak masuk muka dlam camera. LOL

Fine. excted nk amik gmbr, muka aku dikaki-kaki kan. Halim lah ni =="


Hard to handle them (Halim, Daniel n Acap). Nasib baik pandai T_T

Hari ni ustazah ajar teknik pose comel.hewhew.

Jangan dipersoalkan ketinggian aku ==". haha.Penat dah minum susu. 
Kompius mana satu cikgu, mana satu murid ni. 

Bermain hak kami (iklan MILO).Maen rumput, pun bolehhhh. . .

Yeaaaaa, kitorang sepupu.silap! eh, aku tak termasuk. diorang berdua je .


Even penat, senyuman diorang mampu menghilangkan kepenatan tu :)
OK.BAI. Malas dah tepek gambar lagi. Post ni hanya sebagai kenangan di masa hadapan sahaja.. 

SEKIAN.WASSALAM DARI SAYA. :)


20 comments :

putryteya said...

hehhe , suke suke . teya gelak2 tengok gelagat korang

comel sungguh2 ustazah dengan murid2nya itu . ni mesti diba cikgu kesayangan diaorang ni kan :D

TokeY said...

mana ustazah...? :P..

mudz abdul halim said...

amboi ustazah,vogue nye. gaji nanti bole lah kongsi =D

Norain Hana Badarudin said...

ustazah dye yg lebih excted lam gmbr nmpknye:P ape lagi share lah gaji tu...uhukuhukuhuk

adibahfaizah said...

@putryteyaHAHA. anak murid ngan cikgu pun dah tak nmpak beza kan. haha

adibahfaizah said...

@TokeY Perli! perli! :P. haha

adibahfaizah said...

@mudz abdul halim hehe. gaji ? tnggu raye laaa. :P haha

adibahfaizah said...

@Norain Hana Badarudin mane ade excited ain ! haha. diorng yg smngat :P

TokeY said...

maaf la...dop sengaje... :P

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

bestnye dapat ustazah camnie.. bdak3 nie comel3

Atiqa_Wahid said...

Ustazah pilihan ni. Hehehehe. Happy ja anak murid belajar. =)

adibahfaizah said...

@Nur Atiqah Mohd Zakihehe. dngn ustzah2 skali comel .kan ? :P. hewhew

adibahfaizah said...

@Atiqa_Wahideh, tade ustazah pilihan aih. hehe. ni hepi amek gmba nmenyer bdk2 ni.

missha said...

ustazah ajr pose? hehe :)

err..baru nk tnya mna ckgu nya..hehe *kidding :)


eh2, orang kte, org2 yang kecil ni comel dan awet muda.. :)

cikeyrah said...

alolo ustazah pun dah sama ketinggian dgn murid2nye hee

Norain Hana Badarudin said...

Aku tgk ustzah dye yg terlbih excted..haha

syakey said...

telatah budak2 kadang lawak kannn

adibahfaizah said...

@missha eh, tadela! sje memaen. hihi.yeke? thnx :)

adibahfaizah said...

@cikeyrah tu lah pasal T_T. sob sob

adibahfaizah said...

@syakey em. aah. diorng suka sngt buat muka innocent .haha