Tuesday, 21 August 2012

Pulanglah ke desa berhari raya :D


Assalamualaikum :D


Yeah ! Malam ni kitorang sekeluarga nak balik kampung nun jauh di sana .
Orang dah lama balik kampung. aku baru nak balik.sobsob T_T

checklist yang penting :
-phone, charger phone
-laptop, charger laptop
-broadband
-camera, charger camera
-sambal kicap. (paling wajib!) tak hidup aku dekat kelantan , takde  pedas . *over*

Balik kampung pun tak boleh nak tinggal benda-benda ni. Haish.




Bye Bye Rompin and Hello Pasir Puteh!

Rasenyer tak rajin nak update blog kat kampung ;D Nak habiskan masa sepuas-puasnya before masuk DEGREE . yeah! Excited terlebih pulak makcik sorang ni =="

OK.Bai.



10 comments :

Cik Kay Jue said...

selamat hari raya... cantik gambar.. like!

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

Selamat Hari Raya.. :)
Eyqa dah balik teganu.. hehehe..:)

putryteya said...

Selamat Hari Raya ,!!
Waa,betul2 .. seronok puas2 sebelum masuk ddegreee kitee .. wee !

mudz abdul halim said...

selamat hari raya dibah dan selamat pulang kekelatr =]

Kamal Lee said...

Selamat hari raye tempe. Eh salah dibah. Haha.
Btw, aku suke gambar yang first tu. Sape snap. Memang kewl gile. Hewhew. :))

Sue PeLik said...

huhuhuhu bestnyaaaaaa org tuh banyak kampung! huhuhuhu

chot ok..! said...

http://chot91.blogspot.com/2012/08/contest-segmen-bersama-warna-kegemaranku.html

p/s : anda di tag,hope sudi join contest ni,perlukan suport dri kamu..tq :)

eyjalukman said...

hee kita dah blek rmh da pastu dup dap dup dap nk smbung degree plak. huuhu

aNiss :):) said...

ore kelate ke? haha. anis kampung kat kota bharu :)

O CIKTEDDY said...

smbung degree katne?huhu