Saturday, 11 August 2012

Spam gambar lama and quoting.

Assalamualaikum :D

VENUE : Pantai tak tahu nama, MALACCA.
ACTIVITY : Program Kecemerlangan SPM 2010 (Kumpulan 1), SBPI JEMPOL.

If i could spend time with them again ..
Rindu nak beriftar dengan schoolmates macam dekat asrama dulu .



This was a picture of " tanglung" taken during school time.
 And tetiba quotes pasal Lailalatul qadar.Harap maaf. Hanya nak menunjukkan supaya kita menghidupkan malam ni je :) hihi. 

Ramadhan is leaving us :(

p/s : tetiba teringin nak main bunga api. .takpe esok boleh beli  :) 
        Kalau main mercun , nanti putus jari..risau mak mentua lari . 

13 comments :

Norain Hana Badarudin said...

hoi hoi hoi..ko buat aku rndu skola..aku pown ade gmbr nih even muka aku x nmpk sgt..ahaha..rmai yg halang..aku ingt ag time ni betapa exctednye kita nk posing..ahaha

nur iqa said...

jom main bunga api..HAHA

izzati husna said...

jom main2 bunga api pasang pelita hoiii :D

missha said...

ramadhan is leaving :(

huhu..missha pun main bunga api je..hahaha

Nur Atiqah Mohd Zaki said...

suke part "risau mak mentua lari"
hehehehe

adibahfaizah said...

@Norain Hana Badarudin HAHA. aku pun tak dapat nak cari. ko kt celah mane ain..kurus sngt tu :) hehe

adibahfaizah said...

@nur iqa JOM! kongsi degan kita. hehe

adibahfaizah said...

@izzati husna AYUH :)

adibahfaizah said...

@missha Ramadhan tinggal brape hri je lagi :( tulah, dah besar tak elok men mercun. hehe

adibahfaizah said...

@Nur Atiqah Mohd Zaki HAHA. nanti mentua tanak mengaku menantu :D

Norain Hana Badarudin said...

perli nmpk:P den pendek ahh..aku kt tepi blkg arifah..nampak x??

adibahfaizah said...

@Norain Hana Badarudin eh mne ade la. hehe. oooww. nmpk dda :) pueh den cri arifah.

Norain Hana Badarudin said...

ahaaha..aku cmel sgt kowt time tu :P haha..time ko taw x puas aku dok bg muka aku nmpk smpai ke depan..skit tgkuk den