Thursday, 12 July 2012

KIpas Susah Mati kopi

Assalamualaikum..
 Sekarang jam menunjukkan  pukul 8 pagi n aku masih tak tidoq-tidoq dari malam semalam.oiii sakit dah otak ni...

ok.dah semua orang diam.aku nak membebel dekat blog sendiri. post ni akan membuang masa anda.

Haih.Nilah penangannya kalau pekena kopi tengah-tengah malam.
Bukan niatku tanak tido wahai mata.
Tapi nampaknya kopi menjadi penghalang untuk aku beradu.
eh kopi, aku bukan sesaje nak minum kau semalam.
Ni semua sebab aku malas nak buat milo.tade kena mengena?
Apa aku kesah?

So, what is happening now. My blog is totally changed.
Yeah, ini jugak penangan kopi Kacip fatimah semalam tu la.
Dengan rela hatinya aku menjulingkan empat mata aku duk meng-edit coding2 blogskin ni.
Only the header yang tak berubah. Sayang pulak even buruk. huh.

So, if I use your things and i'm not credit you. Please tell me okeh :)

Ikutkan hati nak letak semua kaler kuning..erk. tapi nanti korang sakit mata lagi sakit hati tengok blog aku ni nanti.
But, most girls cannot run away from pink kan.
kalau tak banyak, mesti ada terselit sikit-sikit.
yaaa, thats me.
But now , aku ada penyakit demam kuning.
Sampai termimpi-mimpi beli purse kuning.( sape baca ayat ni, jangan lupa belikan aku satu) hikhik.

Eh, korang dah try NESCAFE LIGHT LIGHT ? a delicious mix of coffee and the goodness of milk..umpphhhh uolsss, should try it :)
Tetiba jadi promoter pulak dekat sini kan.Hari tuh aku ter pergi kedai just to buy this new product .Ceh padahal memang itu pun yang dicari.yaa, i'm totally addicted .
tapi yang ni rasa more to milky taste. 
Aku lagi prefer nescafe2 yang lain.umphhh, rasa kopi dia lagi strong.

disebabkan tak boleh tidur yang melampau, aku pergi main app yang cute ni. hoho



Arghhh, sejak bila aku freehair ==".jangan tertipu.


Fine.aku minum dekat pipi. ==". Aku harap orang sebelah tu tak perasan tu muka dia.haha.  penat aku cari DP Facebook orang yang close up kat muka. 


Start ur day with smile and nescafe :)

notakaki : esok ada orang masuk meminang :) doakan kita..

12 comments :

kaki bola said...

kacip fatimah, jangan malu nanti layu.haha

ehm, org masuk minang tu.tahniah la ye.heh

Kamal Lee said...

cool giler belog hang. simple + clean = awesome ! hewhew. :))

nur iqa said...

orang perasan :D !heee

Ulya said...

ulya sini ^^

yeahh ptot ulya rasa lain masuk sini . bau macam baru jee, igt kan ap .
rupanya belog yang baru !!! :) heheh .

eeh , cptnya org msuk mminang . bukan esuk baru nak keluar result upu kahhh ? haaaa :D

LiYana said...

besela..orang comell la katakan..mesti kena ada orang masuk minang awal, takot kena kebas dek orang len..kan diba?..kih3..jkjk ;D

adibahfaizah said...

kaki bola : haha. toceh2..
kacip fatimah tu saje je
la tulis.

adibahfaizah said...

@kamal lee : yeke ni? haha. thanks :)

adibahfaizah said...

nur iqa : buat2 tak perasan je lah ea. haha

adibahfaizah said...

ulya : belog baru, tuan jer lame.hehe.
meminang? hihi. no comment. ceh
jawapan bjet artis je. hehe

adibahfaizah said...

liyana : hamboi. memandai je yana oii
:P

Aina Majid said...

semenjak dua menjak ne aina minum nescafe spya xngantok time study, tp yg heran nya, nescafe tu bt aina tmbh ngantok plakk, hikhik haa.. cane tuh ?

eyjalukman said...

wahh , blog simple , okay apa . sedap mata memandang :)