Tuesday, 3 July 2012

JANGAN BACA !

 Cik dotdot,
Mungkin awak akn baca post ni dan mungkin juga tidak. Saya mintak maaf , kalau ada kata-kata saya yang buat awak terasa.Jujur dan ikhlasnya, semua kata-kata tu takde langsung yang ditujukan kepada awak. maybe sifat inquiry awak tu tinggi sangat sampai awak terus bertindak melulu tanpa tahu hujung pangkal.Awak tahu tak sebenarnya someone should tell you the truth supaya tade lagi salh-faham berlaku antara kita.

Untuk Encik H..tolong lah perbetulkan balik keadaan ni. Saya mohon. Janganla sampai nak cover diri sendiri sampai kitorang pulak yang dah salah-faham.Kesian cik S taw tak. Dia yang jadi mangsa.Tolong lah kesian dekat saya jugak encik H. Tak pasal-pasal cik dot dot dah salah faham.Sedih taw tak macam ni. Kitorang pun nak kawan macam bese.

Cik dot dot,maybe awk tak baca benda ni tapi saya harap hati awak tenang :).InsyAllah one day, there will be a right guy for you.. Saya sayang awak.

Untuk Cik T..respect peoples feelings , even if it doesn't mean anything to you . plez..plez..saya sedih awak taw tak..


Ahh..rasa tak matured tulis benda ni.Whatever pun..HE knows the best kan :)

Yang tersepit di tengah-tengah,
poor me...Adibah Faizah.


3 comments :

nur iqa said...

banyaknye cik alphabet :)

putryteya said...

alamakk , sorry teya dah terbaca ..
sapekah dorang tu ? ahahha

adibahfaizah said...

Dorang tu hamba-hamba Allah :) hehe