Wednesday, 18 July 2012

Wordless Wednesday #4

Praktis jawi sat naaaa.  :)




13 comments :

mudz abdul halim said...

dibah,kau punyer blog ni dah jadi macam "must-view-blog" dah kat aku. haha. keep on writing,and i'l read. go dibah go go!!! *keninghkening*, btw,jawi aku nampaknye semakin kelabu yang tak berape nak berasap-asap.lama tak berlatih speaking jawi. eh ada ke speaking jawi? haha

chot ok..! said...

yehaa,lulus baca jawi ni.hee

eyjalukman said...

lulus agi baca jawi ni. hehe bgos taw bljr jawi ni . rugi sngt klu ad yg tak thu.

Alynn Nyzaa said...

so sweet die ngan kucing tuu..hehe~

piko pink said...

kucing bru je nk cuir ikan...cian kucing 2...haha

Kamal Lee said...

tegagap gagap aku bace jawi. ish, ni tak boleh jadi ni! macammane nak kawen ni? hahaha. *ok takde kene mengene dgn entry.
kuceng tu sangat comel. haha. ok tu je.

adibahfaizah said...

mudz : HAHA. mudz, takyah la sampai macam tu...segan aku. >_<. takpe len kali aku tepek lagi tlsan jawi . hihi

adibahfaizah said...

chot ok !.. : waaa. lulus ? bagus2 !

adibahfaizah said...

eyjalukman : betol2. jawi ni pun macam ala arab2 jugak la kan.

adibahfaizah said...

alynn Nazaa : taw tak pe. Habis sweet dah kucing ni.

adibahfaizah said...

piko pink : padan la muka kucing tu, sapa suruh curi ikan . HAHA

adibahfaizah said...

Kamal Lee : erk ! boleh la ada kena mngena skit. haha. teruskan usaha anda prktis jawi :)

putryteya said...

waaa .. comelnyee . jawi plak tu . hehhe , demah pakai kucing !